Zwepenspel

In de studio en in mijn prive bezit zijn tientallen verschillende zwepen van soft tot hard. Welke ik gebruik is natuurlijk afhankelijk van de slaaf die tegenover me staat en mijn eigen gevoel. Mede omdat veel slaven geen merktekens mee naar huis kunnen nemen ( i.v.m. partner die van niets weet, sportclub, enz. ) blijven een aantal zwepen/slagmaterialen veelal in de kast liggen zoals b.v. de bullwhip en de cane.

Maar veel van de zwepen/slagmaterialen van mezelf en van de studio kan ik prima gebruiken zonder de slaaf met merktekens naar huis te sturen. Ik gebruik graag verschillende technieken van slaan met de zwepen.

De reacties van de slaven tijdens het gebruik van de zwepen en slagmaterialen zijn heel verschillende, voor de 1 is de plak al heel heftig en een ander staat nog te lachen bij de bullwhip. Die reacties maken dat ik kan bepalen tot hoever ik kan gaan en of ik er nog een schepje bovenop doe of juist wat meer ga strelen. Ook hiervoor geldt dus weer als ik merk dat de slaaf zijn uiterste best doet ik ervan geniet, als ik merk dat hij zich een beetje staat aan te stellen voel ik me uitgedaagd en zal dan gaan kijken op wat voor manier ik de slaaf wel zover kan krijgen dat hij zich overgeeft. Dat hoeft dan trouwens niet met hardere slagen te zijn maar kan b.v. ook met kietelen.