Vernedering

Vernedering, is ook iets wat ik vrij veel gebruik tijdens de sessie's die ik doe, tenminste bij mensen die hiervoor openstaan want anders heeft het geen enkele zin om dit te gebruiken. Maar dat is uiteindelijk met alles binnen de SM de juiste balans vinden tussen wat een onderdanige kicken vind en zijn grenzen. Maar o wat is het leuk om iemand klein te zien worden door gebruik van woorden of door de persoon te gebruiken als b.v. meubelstuk. Dit geeft echt wel een gevoel van macht, terwijl ik daarbij mijn stem niet verhef, geen hulpmiddelen als zwepen e.d. gebruik.

 

Vernedering kun je op 2 manieren doen, verbaal of non-verbaal, voor beide vormen is het prettig als je de onderdanige wat beter kent en is dus het intake gesprek van groot belang. Tijdens dat gesprek is het fijn als de onderdanige zijn wensen en grenzen qua vernedering goed onder woorden kan brengen. Helaas is dit niet altijd het geval en dan wordt het voor mij een zoekplaatje waarbij ik dus ook wel eens de plank mis kan slaan. Over het algemeen merk ik het vrij snel op als de vernedering "niet goed valt" en probeer dan om te schakelen naar een andere manier.

Wel wil ik duidelijk stellen dat ik niemand op "gebreken" zal vernederen, dus iemand die dik is zal ik tijdens een vernederingsspel niet op het gewicht aanspreken want het is niet de bedoeling dat ik mensen op hun ziel trap.

 

Wat voorbeelden van non-verbale vernedering zijn:

- bepaalde houdingen aannemen

- in de hoek laten staan

- dienen als meubel, b.v. voetenbankje voor de Mrs.

- dienen als toilet, alleen urine

- dienen als asbak

- transformeren tot vrouw

- hondje zijn

- schoonmaak werkzaamheden

- spuwen en slaan in het gezicht door de Mrs

 

Wat voorbeelden van verbale vernedering:

- d.m.v. woorden duidelijk maken aan de onderdanige dat hij/zij niets voorstelt

- d.m.v. woorden de onderdanige de les lezen over zijn/haar gedrag

- d.m.v. woorden de onderdanige uitmaken voor slet/hoer/enz

 

Regelmatig worden beide elementen gecombineerd in een sessie.

Zoals ik in het begin van dit stuk al aangaf geeft zo'n spel mij een behoorlijke kick maar merk ik ook dat na zo'n sessie ik even tijd nodig heb om mezelf weer op te peppen, want geestelijk vergt dit heel wat van een Mrs. maar dat oppeppen lukt over het algemeen prima zeker als ik aan het eind van de sessie nog even spreek met de slavin/slaaf en hoor/merk dat het helemaal toppie was.