Travestie

Al vanaf mijn pubertijd ben ik bekend met travestie omdat mijn oudere broer dit tot zijn kick had. Hem hielp ik al met opmaken, nagels plakken en mooi aankleden. Helaas heeft hij niet meer mogen meemaken dat zijn zusje een geboren Dominante is en dat zelf ook weet.

Tijdens een sessie waarbij travestie een rol speelt kan het transformeren tot vrouw door kleding, pruik en make-up aanbod komen maar ook die van vrouwelijke houdingen aanleren of het tot sletje transformeren. Al deze vormen vind ik leuk om te doen en geeft me ook veel voldoening als ik zie dat ik van een gewone vent een mooie of geile "vrouw" kan maken.

 

Ik weet dat lang niet iedereen zo ver wil gaan in zijn travestie en dat hoeft ook niet voor mij. Wil jij graag alleen een paar kousen aan, lingerie aan of hakken dragen geef het aan en ik verwerk het in een sessie en wil je graag sletterig zijn maar hoef je al die opsmuk niet, ook prima.

 

Bedenk wel dat je voor een transformatie naar vrouw toe redelijk wat tijd nodig hebt als je alles erop en eraan wilt. Enne houd er rekening mee dat als je aangeeft vrouw te willen zijn ik je ook behandel/gebruik als een vrouw.

Al deze vormen van "travestie" kunnen wat mij betreft dus tijdens een SM sessie aanbod komen. Qua kleding/pruiken en schoeisel is er in studio Chelsea redelijk wat maar niet elke maat is aanwezig dus heb je zelf spulletjes neem ze mee.

Je kan bij mij dus terecht voor puur een transformatie naar vrouw zonder andere spelvormen of travestie in combinatie met allerlei andere spelvormen.