Trampling

Trampling - het staan op iemand geeft mij een heel machtig gevoel. Met mijn hele 1.83 mtr en 80 kilo bovenop iemand, met blote voeten, met kousen aan of met schoeisel ja dat heeft wel iets. Op zo'n moment voel ik me erg groot/Dominant en is de onderdanige niet meer dan een vloerkleedje, een gebruiksartikel geheel tot mijn beschikking. De slaaf/slavin kan niet zomaar weglopen en moet wel tegen me op kijken. Of ik op blote voeten of met schoenen aan trample is afhankelijk van de ervaring van de slaaf/slavin en de eventuele fetish. 

Het trampelen vraagt van mij ook best redelijk wat concentratie want ik moet mijn evenwicht bewaren en er op letten dat ik niet op bepaalde delen van het lichaam ga staan, zeker als ik mijn naaldhakken aan heb. Tijdens een trample sessie kun je natuurlijk ook nog andere dingen doen terwijl je op de persoon staat, zoals: Even door mijn knieƫn gaan om het lijf met mijn nagels te bewerken, op mijn tenen laten sabbelen, mijn voeten laten kussen, enz enz.

Natuurlijk is het zo als er iemand bij mij komt die nog nooit een trample ervaring heeft gehad, dat ik niet zomaar bovenop die persoon ga staan. Nee dan ga ik beginnen door eerst b.v. met 1 voet wat druk op bepaalde plaatsen op het lichaam uit te oefenen om te kijken hoe daar op gereageerd word. En zo dan elke keer een stapje verder net zo lang tot dat ik er compleet op sta of dat de persoon genade heeft gevraagd.