Tepelmarteling

Ja wat zal ik daar nu eens over zeggen. Kicken als ik een onderdanige tref die heel veel met zijn/haar tepels heeft, zeker als het ook tepels zijn waar je wat hou vast aan hebt. Ook spelde knopjes kunnen best leuk zijn maar daar zijn de mogelijkheden toch wat beperkt in omdat je er nu eenmaal wat minder grip op hebt.

De meeste mensen hebben wel wat met tepels maar er is ook een groep die niets liever heeft dan tepelwerk. Bij wie de tepels net zo gevoelig zijn als de voorhuid of sluitspieren. Je hebt mensen die opgewonden raken van een liefdevolle behandeling van hun tepels en er zijn mensen die tepelwerk niet kunnen voorstellen zonder knijpers, klemmen, kneden, nagels,strelen, bijten, kusjes, piercings, ringen en gewichten Dat is vooral het tepelwerk wat ik erg leuk vind om te doen. Het werken met mijn vingers en nagels, van heel zacht tot extreem hard, geeft mij een behoorlijke kick mede omdat ik dan voel wat er met de tepels gebeurt, daarbij het gezicht van de onderdanige goed kan zien en omdat ik behoorlijk dichtbij sta, elke ademhaling en trilling van het lichaam voel. Dus ja een sessie van een uur met alleen tepelwerk vind ik helemaal te gek maar dan alleen met iemand die er ook echt voor gaat.

 

Tepelwerk in combinatie met andere sessie vormen gebeurt natuurlijk heel vaak, neem b.v. bij machteloosheid. Dan staat of ligt de onderdanige helemaal vast en verbind ik de tepels b.v. via de takelage aan de ballen en zorg dat dat er wat meer druk op de tepels komt door er gewicht aan te hangen.

Nog even voor alle duidelijkheid, tepelwerk, bij mij, wil niet altijd zeggen dat het hard gebeurt, het is een spelvorm die mij erg aanspreekt maar een soft spel kan ook heel leuk zijn als de reacties maar goed zijn.