Spanking

Spanking, met mijn handen de billen van een onderdanige bewerken. Ze van wit, via licht roze naar donker rood of soms zelfs blauw te zien gaan. Van koud naar gloeiend warm. En dat allemaal met enkel die 2 handen dat geeft best wel een kick als je iemand op die manier kan bewerken, laten genieten maar ook kan laten afzien.

 

Als iemand bij mij voor echt alleen spanking komt, heb ik al snel de neiging om die persoon over mijn benen te laten liggen zodat ik voel hoe hij beweegt en ademt onder het voelen van mijn handen. Zodra de onderdanige over mijn benen ligt ga ik kijken hoe ik van die witte billen een paar prachtige vuurrode billen kan maken. Ik begin met het opwarmen van de billen door wat te aaien gevolgd door wat niet al te harde klapjes over de gehele billen. Dan zie je de billen vaak al enigszins roze kleuren. Dan kan ik harde klappen geven, echt per stuk of in snel opvolgend tempo. Soms zal ik de klappen verdelen over de gehele bips maar ook zal het zo zijn dat ik ze juist op 1 plek neer laat komen. Dan heb ik nog de keuze de slagen met 1 hand of met beide handen te doen. Tussentijds zal ik altijd voelen hoe "warm" de billen inmiddels zijn, ze even strelen genieten van wat mijn handen teweeg brengen. Om daarna weer verder te gaan met het bewerken van die billen door verder te gaan met slaan of even tussendoor mijn nagels erover heen te halen om te "kijken" hoe gevoelig de billen al geworden zijn. Ook vind ik het leuk om b.v. aan te kondigen dat ik nu een aantal klappen achter elkaar ga geven, vaak zie en voel je dan de onderdanige, alleen al op die opmerking, zich geestelijk en lichamelijk voorbereiden op wat er nu weer gaat komen.

Tijdens de spanking sessie kan het zo zijn dat ik de billen van een andere kant wil benaderen en dan b.v. de onderdanige gebukt laat staan, over de bok laat leggen, enz.

Aan het einde van een spanking sessie kan ik genieten van die rode kadetten zo vlak onder mijn neus en wil dan nog wel eens ter verkoeling er even over heen blazen. Gevolgd door het blazen over mijn eigen handen want ook die zijn aan het einde van een spanking sessie wel wat aan verkoeling toe.

 

Spanking wordt natuurlijk ook als onderdeeltje van allerlei andere sessies gebruikt.