Rollenspel Directrice leerling

Rollenspel Directrice / leerling.

 

Zeer leuk rollenspel om te doen waarbij je aan een soft spel maar ook aan een hard spel kan denken. Voor aanvang van de sessie bespreek ik samen met jou aan welke vorm jij denkt voor dit rollenspel zodat jij en ik niet voor gekke verrassingen komen te staan.

 

De start van dit rollenspel begint op het moment dat ik de studio inloop en jij als slaaf daar aangekleed op mij staat te wachten. Van daaruit kan het allerlei wendingen aannemen zoals b.v.

 

Ik overhoor jou en voor foute antwoorden volgt er natuurlijk een straf

jij bent door een leraar naar mij gestuurd voor wangedrag in de klas

jij houd je niet aan de kledingvoorschriften en moet daarvoor gestraft worden

Ik vraag jou waarom je naar mij toegestuurd bent

Bij de laatste optie kan jij nog bepalen welke wending het spel neemt, bij de eerste vormen heb ik de richting al bepaald.

 

Het verdere verloop van deze sessie hangt erg af van wensen/grenzen en het ingaan op wat erop dat moment gebeurt maar om wat mogelijkheden te noemen: Overhoring, verbale vernedering, lichamelijke vernedering, straf d.m.v. spanking, "klusjes" doen, in de hoek staan, oefeningen, huiswerk, enz

 

Bedenk wel dat ook voor dit rollenspel geld dat deze het beste verloopt als de interactie tussen ons beiden optimaal is en daarmee bedoel ik dat jij goed opgaat in je leerling zijn.