Rollenspel

In deze vorm van SM kan ik veel van mijn creativiteit kwijt. Elke keer dat je een rollenspel aangaat, zal ik als Meesteres proberen die rol zo goed mogelijk eigen te maken zodat de werkelijkheid zo dicht mogelijk benaderdt word. Een rollenspel is echt iets van 2 personen die op elkaar inspelen of juist tegenwerken, dus is de inbreng tijdens het spel van de slaaf/onderdanige ook zeer belangrijk. Om de werkelijkheid zo dicht mogelijk te benaderen zal ik mij ook kleden naar de rol die ik op dat moment vervul, dus een verpleegsters schort/jurkje als ik verpleegster ben, een mantelpakje als ik directrice ben, enz.

Er zijn vele vormen van rollenspelen en ik zal er hieronder een aantal benoemen die ik wel doe en al ervaring mee heb en waar je iets meer over kan lezen als je op het betreffende rollenspel klikt.

Maar heb jij een ander rollenspel in je hoofd neem dan eens contact met mij op want wie weet lijkt me dat ook wel erg leuk om te spelen of heb ik het al eens gespeeld maar hier nog niet vermeld.

 

Rollenspel Directrice / leerling

Rollenspel Verpleegster / patient

Rollenspel Cipier / gevangene

Rollenspel Baas / hondje

Rollenspel Mevrouw / dienstmeid/man

 

Ook zijn er rollenspellen waar ik helemaal niets mee heb en dus ook niet spel en dat zijn: Baby of kleuterspel en nazi spel en ik ben zeker geen worstelaar.

Daar zijn vast wel andere Mrs'sen voor te vinden.