Naalden

Het plaatsen van naalden is niet iets wat ik zomaar bij iedereen doe, dus wie niet van naaldjes houdt wees gerust. Maar sta je er voor open pas dan maar op, dan prik ik zomaar wat naalden in je lijf. Hoewel zomaar, nee natuurlijk niet, ik let goed op hygiƫne en veiligheid en heb mijn leerschool gekregen van mensen die zeer bedreven zijn in het zetten van naalden.

Plekken die ik o.a. behandel zijn: borsten, tepelhof, tepels, balzak, eikel e.d. Maar ook bovenbenen, buik en rug. 

De reacties die ik bij deze spelvorm krijg zijn zo divers waardoor het voor mij ook elke keer weer spannend en een uitdaging is om dit toe te passen. Dit begint al op het moment dat iemand in de gaten krijgt dat er naalden gepakt gaan worden, bij veel slaven word er dan een bepaalde spanning opgebouwd die zich uit in het gezicht en lijf. Dit mag ik dan nog wel eens graag wat versterken door heel uitgebreid de naald te gaan bekijken voordat ik hem hoe dat ook ergens ga plaatsen. 

O enne als het je eerste ervaring met naalden wordt wees dan gerust dan plant ik ze echt niet meteen in de gevoelige delen, nee dan laat ik je eerst het gevoel eens ervaren b.v. op je buik of borstkas.