Kaarsen

Ik ben nu eenmaal gek op sfeerverlichting dus zijn er altijd wel kaarsen in mijn buurt te vinden en kan ze tijdens een vernederings sessie gebruiken door de slaaf als kandelaar te laten dienen. Dan plaats ik b.v. kaarsen in de handen, in de mond, in de anus, maar ook b.v. tussen de tenen. Je kan je wel bedenken dat de slaaf dan zeer stil moet blijven staan, want ik accepteer geen kaarsvet op mijn vloerbedekking en vaak vinden zij het kaarsvet op het eigen lijf niet prettig dus is er maar 1 optie: Heel braaf heel stil staan.

Verder gebruik ik ze ook in een spel waarbij pijn elementen gebruikt worden. Dan druppel ik kaarsvet over het lijf van de slaaf of pak een bepaald onderdeel van de slaaf helemaal in met kaarsvet. Ik vind het b.v. erg leuk om met behulp van het kaarsvet afdrukjes te maken van de tepels. Tijdens dat druppelen of gieten van het kaarsvet is het erg leuk om te zien hoe de onderdanige reageert, vaak is er een soort schrik reactie waardoor er leuke bewegingen van het lijf te zien zijn.

En dan moet het kaarsvet er nog af, daarvoor gebruik ik verschillende methodes. Als eerste gewoon mijn nagels, lekker pulleken, stukje voor stukje. Vooral als de slaaf aardig behaard is geeft dat een extra dimensie want de haartjes trek je er dan vanzelf mee uit. Oeps doet het zeer, wat jammer nu.

Ook kan ik het kaarsvet er met de zweep afslaan, geeft wel een ontzettende troep want het vliegt echt in de rondte, maar ja je moet er iets voor over hebben.

Verder kan ik het nog proberen te verwijderen met b.v. een nagelborsteltje of de prikhandschoen, wat beiden weer een andere sensatie geeft.