Golden Shower

Plasseks/goldenshower, Meesteressen champagne/nectar of urolagnie het is allemaal hetzelfde, namelijk de urine van de Meesteres die een slaaf van mij uit een glas te drinken krijgt, wat ik op zijn lijf neer laat kletteren of in zijn mond laat lopen. De urine krijgen de slaven wel te zien, de bron niet.

Het is ook een spelonderdeel waar ik nooit zeker van kan zeggen of het gaat plaats vinden, ik moet maar net moeten hé. Het is wel handig als slaven die dit spelonderdeel graag mee willen maken dit bijtijds aangeven anders kan het maar zo gebeuren dat ik vlak voor de sessie het toilet ga bezoeken.

Wat maakt dit nu een leuk spelonderdeel? Tja wat zal ik zeggen, het heeft vele opties, die slaaf die het helemaal super vind kan ik het cadeau geven voor goed gedrag. Diegene die onderdanig is kan ik het geven als straf of als vernedering. De wijze waarop ik het geef is ook heel variabel, ik kan in een glas plassen en dat de slaaf op laten drinken. Hierbij kan ik goed zijn gezicht bekijken en ondertussen nog allerlei andere handelingen uitvoeren. Ik kan hem op de vloer laten liggen en daar over zijn hele lichaam plassen inclusief of exclusief gezicht. Ik kan de slaaf ook in de toiletstoel leggen zodat hij ook echt het gevoel krijgt als toilet te dienen. Ook kan ik gebruik maken van de plastrechter.

Dan heb ik natuurlijk ook nog de optie hoe ik plas, langzaam, elke keer een klein beetje of een waterval loslaten.

Dus in dit ene spelonderdeel zijn zoveel opties en ik krijg daarbij van de verschillende slaven zoveel verschillende reacties dat het altijd voor mij weer een feestje is om het te doen.