Electroplay

Inderdaad is dit een spel waarbij je stroomschokjes krijgt, nee hoor wees gerust geen 220V, dat zou echt te veel van het goede zijn. Nee voor dit spel gebruik ik verschillende stroomkastjes variërend van 9v tot 12V. De electro boxen kan ik gebruiken met allerlei soorten speeltjes die daar speciaal voor gemaakt zijn, zoals: allerlei soorten klemmetjes, een parachute, een anaal dildo, penis- en bal ringen maar ook in combinatie met sounds.

Mijn ervaring is dat veel mensen in eerste instantie bang zijn voor electro play omdat men toch altijd denkt aan de stroom die uit een stopcontact komt. Oké het is stroom maar van een veel mindere kracht dan "de normale stroom". Meestal laat ik mensen op een rustige manier kennismaken met deze spelvorm, waarbij ik uitleg wat ik doe en waarbij het "slachtoffer" doormiddel van cijfers aan mag geven hoe het voelt. 

Voor mij is het leuk al die wisselende reacties te zien, vaak eerst heel veel spanning en een afwachtende houding, dan bij de eerste schokjes de schrik voor het onbekende gevoel en daarna het "echte" voelen en vind men het over het algemeen toch wel erg aangenaam.

Electro kan gebruikt worden als onderdeel van een sessie of als zelfstandig staande sessie.