Dillator

Een dillator, vaak in de SM wereld ook sound genoemd, is een instrument vanuit de medische wereld en word daar gebruikt om je plasbuis op te rekken. Zo'n staafje is gemaakt van roestvrij staal en te koop in de maten 1 mm t/m 26 mm.

Voordat ik begin neem ik eerst allerlei voorzorgsmaatregelen. Ik trek handschoenen aan en ontsmet de sounds met pure alcohol om tijdens het spel geen bacteriƫn over te brengen. Doe wat glijmiddel op waterbasis op de sound. Daarna breng ik, zeker als het de eerste keer is, een kleine maat sound je plasbuis in. Gaat het makkelijk neem ik een dikkere en ga er vervolgens een beetje mee spelen, trek hem iets omhoog, laat hem weer naar binnen glijden, tik er zachtjes met mijn vingers tegen. De een vind dit helemaal whoepie en komt er op klaar de ander vind er niets aan.

Een andere mogelijkheid is dat ik mijn stroomkastje op de sound aansluit zodat jij elektrische schokjes door je piemel krijgt. Klinkt erg heftig maar schijnt, volgens een aantal slaven, erg mee te vallen. En hier geld natuurlijk ook weer voor smaken verschillen.

Wat ik vooral heel leuk vind aan het spelen met deze sounds is dat men in eerste instantie het altijd heel eng vind om iets in de plasbuis aangebracht te krijgen, terwijl ik weet dat het in principe geen pijn doet, verwachten de meeste slaven dat het ontzettend zeer doet. En als hij er dan eenmaal inzit de reactie die je krijgt van dit voelt vreemd, wel lekker maar vreemd. En dan vaak die verwondering als ze merken dat het eigenlijk toch wel erg geil is om iets in je plasbuis te hebben.

Het enige nadeel wat er aan spelen met sounds zit is dat de slaaf misschien later op de dag een beetje brandend gevoel kan hebben tijdens het plassen, dit is zeker niet altijd zo maar kan voorkomen. Daarom raad ik de mannen aan om zo snel mogelijk na de sessie naar het toilet te gaan en de restanten glijmiddel e.d. direct uit te plassen.