CBT

Het behandelen van de ballen en penis van een slaaf is ergens, buiten anaal, wel één van de intiemste dingen die ik kan doen tijdens een SM spel. Op het moment dat ik daarmee aan de gang ga, hebben vooral mijn handen heel veel contact met de intiemste delen van de slaaf, als is het maar om er wat knijpertjes op te zetten of er een touwtje om heen te binden. Reacties van de slaven op CBT zijn heel divers en daarom altijd weer een uitdaging om te kijken hoever je er mee kan gaan. Bij sommige zie ik al de meest heftige reacties verschijnen als ik alleen al naar de ballen wijs, de volgende vind het pas eng worden als ik ze opbind en er een gewicht aan wil plaatsen, maar er zijn er ook bij die staan te lachen als ik dreig er een trap tegen aan te geven.

Tijdens een CBT spel is het voor mij niet belangrijk welke dingen een slaaf allemaal kan hebben, maar wel dat hij er voor gaat, het ondergaat en wil knokken zoals ik dat altijd noem. Tonen dat hij "pijn" kan hebben voor de Meesteres en probeert zijn grens te verleggen. . 

Op de pagina BDSM info - Spelvormen - CBT kun je een indruk krijgen over welke dingen ik allemaal met je geslachtsdelen zou kunnen gaan doen.