Buitenspel

Buitenspel kan plaatsvinden in de natuur denk hierbij b.v. aan het bos en strand, maar ook in de stad, op een beurs, meeting of op een feest.

De manier van spelen word natuurlijk aangepast aan de plaats waar we zijn want het is ons spel en niet nodig om andere mensen te shockeren. Het spel in de stad verloopt heel subtiel, vooral veel ogenwerk en met kleine gebaren dingen duidelijk maken. Hoewel sta niet gek te kijken als ik je toch ergens laat knielen of een andere `gekke` opdracht uit laat voeren.

In de vrije natuur is soms meer mogelijk zeker omdat er dan een 3e persoon meegaat die de omgeving voor mij in de gaten houd. Dan kan het zomaar gebeuren dat je naakt aan een boom vastgeketend komt te staan.

Bij het bezoeken van beurzen, meetings of feesten hangt de spelvorm af van wat er bij het desbetreffende evenement wel of niet toegestaan is.

Wat voor mij buitenspel, vooral in de stad of de natuur, zo aantrekkelijk maakt is dat je door de omgeving op idee├źn gebracht wordt, dat het altijd extra spannend is omdat je "betrapt" kan worden waardoor je heel subtiel moet spelen en je als Meesteres "gedwongen" wordt om te werken met dingen die je toevallig tegenkomt i.p.v. een studio waar alle attributen zo voor het grijpen liggen.

Voor een buitenspel geldt dat ik je al "real" gezien moet hebben.