Touw bondage

Touwbondage, erg leuk om te doen omdat dit een uitdaging voor mij is om met een paar stukken touw op een creatieve manier iemand "mooi aan te kleden", machteloos te maken of "op te hangen".

Ik beheers een aantal standaard bondages zoals de yoke, hogtie, karada, dragonfly enz. maar meestal is het meer een kwestie van ergens beginnen en dan maar afwachten waar het ophoud. Zelf noem ik het meestal creatief met touw. Wel vind ik het heel belangrijk dat de touwen symmetrisch lopen, gewoon omdat dat een mooier gezicht is en het oog wil ook wat. Omdat elke lichaamsvorm weer anders is zal ook elke bondage er weer anders uit zien en dat maakt het alleen maar extra leuk voor mij om te kijken hoe "mooi" ik het dit keer kan maken.

Tijdens het bonderen voel je een aantal verschillende dingen zoals het touw wat langs je lichaam getrokken word en steeds strakker rond je lichaam gaat zitten, mijn handen die het touw rond je draaien, onder andere touwdelen doorhalen, maar ook mijn handen die zo nu en dan even strelen, kriebelen of knijpen om je "wakker" te houden. en natuurlijk dat je bij een aantal bondages steeds minder bewegingsvrijheid krijgt.

Als de bondage klaar is zie ik dat de slaaf/slavin altijd probeert te kijken hoe het geheel eruit ziet en ik moet zeggen dat ik zelf ook met genoegen kan kijken naar mijn eigen werk en de lichaamstaal van het slachtoffer. Ook zie ik vaak gebeuren dat men even gaat kijken of er ruimte te creĆ«ren is, proberen ze wat met de polsen te wrikken e.d. Leuk gezicht hoor en vaak erg nutteloos

Voor een uitgebreide bondage moet de slaaf wel behoorlijk geduldig zijn, want al dat touw op een mooie/verantwoorde manier om een lijf heen werken kost wel wat tijd. Verwacht dus geen uitgebreide hangbondage als je een sessie van een half uurtje boekt. Ik vind het namelijk ook belangrijk dat je wel even de tijd hebt om van het gevoel van de bondage te kunnen genieten. Gelukkig voor de slaven gaat het loshalen van een bondage over het algemeen een stuk vlugger dan het aanbrengen.