Bondage

Voor bondage kan ik verschillende materialen gebruiken zoals leren riemen, folie, tape, sjaaltjes, kettingen en touw.

 

Voor mij zijn er drie basis bondages, te weten:

 

  • Lichaamsbondage:

Tijdens deze bondage kan ik genieten van de reacties die ik krijg als de slaaf voelt hoe de touwen zich steeds strakker om het lijf spannen. En daarna altijd het stiekeme kijken in de spiegel om te zien hoe ze er nu uit zien.

 

  • Machteloosheidsbondage:  

Hierbij vind ik het allermooiste als de slaaf/slavin probeert om ruimte te maken en dat dan blijkt dat het niet lukt en dan uiteindelijk de berusting van oké ze heeft me. Tsja en als het wel een keertje lukt is het voor mij een extra uitdaging om te zorgen dat het de volgende keer echt niet lukt. En als je dit staand uitvoert b.v tussen een paar palen kan je nog overal bij om de slaaf/slavin te pesten met handen en zwepen.

 

  • Hangbondage:

En dan de hangbondage, op zo'n moment ben ik vrij lang met b.v. het touw bezig, heb ik veel lichaamscontact met de slaaf/slavin, die tijdens deze bondage een lesje van geduld krijgt. Ook hier zie je de reacties van het steeds vaster komen te liggen/staan, het machteloze gevoel word steeds duidelijk. En dan het moment dat je gaat takelen. Zo mooi om te zien hoe ze heel langzaam van de grond omhoog komen en gaan zweven in de ruimte. 

 

Meer info over verschillende materiaal bondages kun je lezen door hieronder op de naam te klikken