Anaal

Als eerste begin ik met 1 vingertje om te kijken of je openstaat om je anaal te laten gebruiken. De ervaring leert dat mannen vaak eerst wat afwijzend tegenover anaal staan omdat ze dat associëren met homo zijn, wat naar mijn mening nergens opslaat, het is gewoon erotisch. Over het algemeen is het dan ook zo dat als men even aan het gevoel gewend is de meeste mensen ook moeten toegeven dat het eigenlijk wel lekker is.

 

Hebben we 1 vingertje gehad dan probeer ik om er een tweede bij te stoppen en die b.v. langzaam of juist met kleine snelle bewegingen heen en weer te bewegen. De manier waarop ik beweeg is afhankelijk van de reactie van de slaaf. Daarna zijn er vele opties, misschien nog een vinger erbij of een dildo of anaalplug inbrengen, een vibrator naar binnen laten glijden maar dit alles is natuurlijk wel afhankelijk van de ruimte die me geboden word. En die ruimte is weer afhankelijk van hoe de slaaf zich kan ontspannen en hoeveel de kringspier mee wil werken. Gaat dit allemaal goed dan is er de mogelijkheid om de slaaf met een voorbinder te neuken ( pegging ), oké ik moet toegeven het is hard werken maar ook wel kicken om een man op deze manier te pakken .

 

En dan hebben we nog een optie, een waar ik echt op kick. Fisten. Of te wel dat ik mijn hand helemaal in iemand kan verstoppen. Op het moment dat mijn knokkels naar binnen glijden ontstaat er zo'n yes gevoel bij me. Heerlijk. Dan zit ik in het eerste kamertje. Ik hoor je nu denken: Het eerste kamertje? Ja het eerste kamertje, want dan volgt er weer een kringspier, waar ik bij sommige mensen ook doorheen kan zodat ik in het tweede kamertje kom. Ook is er nog een derde kamertje maar dan zit mijn hand en een gedeelte van mijn arm al in het lichaam van de slaaf en moet ik mij best wel in een beetje vreemde bocht wringen om de weg van het darmkanaal te kunnen volgen. Het mooie hieraan vind ik dat de darmwand dan met mijn arm gaat communiceren, ik voel aan de samentrekkingen van de darmwand of ik nog wat verder kan of dat ik weer wat terug moet. Het allermooiste vind ik als ik zover ben en de slaaf anaal klaarkomt, dan ontstaat er zo'n kracht dat het lijkt of mijn arm platgedrukt word. Tegelijkertijd word mijn arm er ook uitgedrukt met zo'n kracht, gewoon gigantisch om te voelen.