Kuisheidsgordel

Een kuisheidsgordel dient er voor om seksuele gemeenschap te voorkomen. Bij de vrouw zorgt de kuisheidsgordel ervoor dat er niet gepenetreerd kan worden maar een toilet bezoek is nog wel mogelijk. Bij de man wordt het hele "zaakje" ingepakt waardoor soms zelfs een toiletbezoek erg lastig word.

Iedereen kent denk ik de verhalen wel vanuit de riddertijd toen de ridders hun vrouwen kuisheidsgordels omdeden omdat ze bang waren dat hun vrouw als zij ten strijde trokken vreemd zou gaan of misbruikt zou worden.

Binnen de BDSM word de kuisheidgordel ook gebruikt om `kuisheid` d.m.v. dwang op te leggen en dat past prima binnen een D-s relatie.

Je kunt ervoor kiezen om een kuisheidsgordel aan te schaffen voor jou of je partner om echt eens te voelen hoe het gemis aan seks de behoefte doet groeien. Dit kun je voor een uur of een paar uur doen om hierna de snel opgelopen opwinding los te laten en er intens van te genieten. Dit kun je ook voor een paar dagen doen. Je kunt niet masturberen, ook al zou je nog zo graag willen. Je partner weet ook zeker dat je niet gesmokkeld hebt want die heeft de sleutels. Vol verlangen vrij je weer met elkaar, maar nog steeds in je kuisheidsgordel. Na een paar dagen word je los gemaakt en voel je hoe lekker het is de dagen opgehouden opwinding te kunnen laten gaan. Het is tenslotte voor velen een leuk spel om te spelen om je partner die in deze gordel op slot zit zo opgewonden mogelijk te maken.

 

Tips voor het dragen van de gordel:

 

  • Als je naar het toilet geweest bent spoel hem na met schoon water

 

  • Voordat je de gordel omdoet controleer de sleutel en het slot

 

  • Ga elke dag douchen of in bad als je een gordel draagt.

 

  • Als je de gordel langere tijd draagt kun je via de gaatjes in de gordel wat vaseline ( ongeveer 1 cc ) met een spuit ( zonder naald ) inbrengen om irritatie tegen te gaan. Om te zorgen dat niet alles onder de vaseline komt plak je de gaatjes even af met plakband tot dat de vaseline goed verdeeld is.

 

  • Heeft je gordel een binnenzijde van schuimrubber, maak deze dan schoon met gewone handzeep en een nagelborsteltje.

 

  • Ongeveer 1 maal per maand 1 druppel speciale sloten olie in het slot.

 

  • En 1 maal per half jaar een klein druppeltje olie op alle scharnieren om vervelende geluidjes tegen te gaan.