Knijpers

Iedereen van ons kent de wasknijper en zo goed als iedereen die interesse heeft in SM heeft wel eens een knijpertje ergens opgezet. In dit stukje tekst probeer ik wat mogelijkheden van de wasknijper uit te leggen.

Als eerste heb je natuurlijk de wasknijpers van hout of plastic. Over het algemeen zijn de houten wasknijpers prettiger om mee te beginnen, de plastic wasknijper heeft namelijk een smaller klemgebied met veelal daarop ribbeltjes.

 

Een beetje dominant test alle nieuwe speeltjes altijd op zichzelf, wasknijpers en klemmen test je door deze te zetten op het stukje huid tussen duim en wijsvinger. Op die manier kun je de kracht van de knijper of klem inschatten.

Vind je de kracht van de knijper te sterk dan kan je deze verminderen door de knijper een aantal dagen op iets diks te zetten b.v. een boek, vind je de klemkracht te weinig kun je elastiekjes wikkelen om het einde of een tweede wasknijper te zetten over de andere wasknijper heen.

 

De meest bekende plek om een wasknijper op te zetten is de tepel, maar is het een beginnend subje klem dan ook een stukje tepelhof mee, dan is de pijn iets minder. Laat de wasknijpers niet langer dan een minuut of 20 zitten als je voor de eerste keer met wasknijpers werkt. Het opzetten doet al pijn, maar het er afhalen is eigenlijk nog gevoeliger doordat op de plaats waar de knijper geklemd zat het bloed weer toe gaat stromen. Het afhalen kan je doen door rustig de knijper in te knijpen en te verwijderen, eraf te trekken of eraf te slaan met een zweep. Die laatste twee doen een stuk zeerder dan de eerste mogelijkheid. De huid blijft nog geruime tijd gevoelig na het afhalen van de knijpers en daar kan de Dom weer dankbaar gebruik van maken door er b.v. met een veer of een borsteltje over te strelen. Heeft het subje behoorlijke last van de overgevoeligheid na het verwijderen van de knijpers dan kan je dat verlichten door direct na het verwijderen van de knijpers er ijs op te doen. Pas wel op, zorg dat het ijsblokje nat is want dan zal het niet aan de huid vastplakken. Ook kan je aan beide zijden van de tepel een knijper neerzetten of precies de tepel te vangen in het gat van de wasknijper waardoor de tepel vrij blijft en je deze nog met andere dingen kan plagen.

 

Andere plekken waar je ook knijpers op zou kunnen zetten zijn:

De gehele borst, armen ( de onderkant is gevoeliger dan de bovenkant ), benen, de oorlellen, tussen de vingers en tenen en b.v. de geslachtsdelen. Een beetje mannelijke sub kan na verloop van tijd wel zo’n 20 tot 30 knijpers op zijn zak hebben, ik zelf noem dit altijd het egeltje.Om makkelijker hele rijen wasknijper op het lichaam te plaatsen kun je de wasknijpers met een touwtje aan elkaar rijgen door in een van de "benen" van de wasknijper een gaatje te boren en daar het touwtje door heen te halen.