Knevel

Een knevel/gag word gebruikt om te zorgen dat je onderdanige niet zoveel geluid maakt. Een leuke bijkomstigheid is dat subjes het heel vernederend vinden als hun de spraak word ontnomen. Er zijn allerlei soorten knevels te koop. Sommigen hebben simpele vormen (bijvoorbeeld een balvorm), andere hebben een meer suggestieve vorm (bijvoorbeeld een penis). Maar je kan ook gebruik maken van simpele dingen om je sub de "mond te snoeren"

-een prop in de mond (eventueel vastgezet met een touw of riem)

-een stuk zelfplakkend tape over de mond ( met het verwijderen van de tape krijg je nog een stukje extra SM )

-Het vastzetten van de tong met behulp van een tepelklem

Belangrijk is dat de dominant er op let dat de sub nog wel goed adem kan halen.

Voorbeelden van knevels zijn:

 

Eenvoudige knevel

Dit is een eenvoudige knevel bestaande uit een bal/staafje welke met een riem achter de nek word vastgezet.. Het nadeel van dit model is dat een beweeglijke sub kans kan zien de gag uit de mond te werken.

 

 

Knevel met hoofdstel

De knevel met een hoofdstel bestaat uit een bal welke met een leren riemenstelsel rondom het hoofd wordt vastgezet. Door al die riemen voelt de sub zich meer ingepakt maar wat nog belangrijker is de knevel is niet meer uit de mond te krijgen.

 

 

Knevel met dubbele penis

Beide zijden van deze knevel hebben een penisvorm. De ene penis word in de mond van de sub geplaatst de andere penis steekt uit de mond van de sub. Tijdens het spel kan de sub de dominant penetreren met deze penis door het maken van ritmische bewegingen met het hoofd. Maar omdat het een geheel is zal ook de penis in de mond van de sub meebewegen waardoor het lijkt of de sub oraal gebruikt wordt.

 

 

Knevel met opblaasbare bal

De bal kan opgeblazen worden waardoor de mond van de sub geheel gevuld raakt. Dit kan problemen geven als je sub last heeft met ademhalen door verkoudheid/astma.

 

 

Mondknevel met plasgat

Deze knevel heeft een doorgang zodat je direct in de mond van de sub kunt plassen. Het is voor de Dominante man wel makkelijk voor de Dominante vrouw word het goed mikken. Maar gelukkig ze bestaan ook met trechters erop.

 

 

Bit

Dan heb je ook nog het bit. Een onderdeel welke vooral in het ponyspel wordt gebruikt. Kijk wel goed wat voor een bit je gebruikt, want de metalen kunnen voor tandbeschadigingen zorgen.

 

 

Jenningsklem

De Jenningsklem word van oorsprong gebruikt door de tandarts om de kaak open te houden maar is dus ook voor ons spelletje zeer bruikbaar.