Klemmen

Klemmen het woord zegt het al, dit zijn instrumenten die klemmen, je kan ze natuurlijk gebruiken op de tepels maar ook op andere plaatsen van het lichaam, zoals b.v. oorlellen, neusvleugels, lippen, schaamlippen, voorhuid enz. dus eigenlijk overal waar je huid kan pakken die je tussen de klem kan stoppen ( lijkt me alleen niet handig als je het op de oogleden probeert ). Veel van de klemmen kan je kopen met b.v. gewichten eraan of aan elkaar verbonden met een kettinkje.

Meer gebruiksinformatie vind je onder de button knijpers.

Er zijn veel verschillende soorten klemmen en ik zal proberen er zoveel mogelijk hier te bespreken.

 

Aligatorklemmen

Eigenlijk zijn het een soort accu klemmen. Dit zijn klemmen waarvan de bek gevormd word door kleine tandjes. Deze klemmen zijn zeker voor heel veel mensen niet geschikt. Oppassen geblazen dus.

 

Amerikanen

Dat zijn schaarvormige klemmen, prima te gebruiken op b.v. tepel en balzak. Ze komen van oorsprong uit Japan en klemmen steeds vaster als je er meer gewicht aanhangt. Ze hebben een klein klemvak en zijn dus behoorlijk pittig. Het is niet de tepelklem die ik meteen zou gebruiken voor een beginnende slaaf/slavin.

 

Schaarklemmen

Van origine klemmen om aders en slangetjes af te klemmen tijdens een operatie. Ze zijn er in plastic en metaal. De klemkracht is over het algemeen wel te doen voor de meeste onderdanigen.

 

Sticks

Deze sticks worden meestal gebruikt om tepels tussen te klemmen maar een tong of schaamlippen is ook mogelijk. De klemkracht kun je regelen door de ringetjes naar elkaar toe te schuiven.

 

Pincetklemmen

Deze hebben een vrij klein klem oppervlak maar als je de ringetjes niet te hoog schuift val de druk nog wel mee.

Mijn ervaring is dat de ringetjes niet zo goed werken maar dat kan ook leggen aan diegene die ik in mijn bezit heb.

 

Piranhaklemmen

Deze klemmen zijn heel makkelijk van soft tot hard te maken door het schroefje wat de bekjes naar elkaar toebrengt.

 

Verstelbare klemmen

Ook deze klem is makkelijk te stellen, en heeft een redelijk breed klemvlak dus voor de beginner zeker wel te doen als je ze tenminste niet met het schroefje helemaal probeert dicht te draaien.

 

Wasknijpers

Voor de beginner een uitstekend klemmetje en het voordeel is iedereen heeft deze wel in huis