Bondage slaapzak

Bondage slaapzak is een populair item bij slaven die van machteloosheid houden. Het is een soort slaapzak met meestal een kraag rond de hals die meestal aan beide zijden een ritssluiting heeft. Het mooiste is als de zak op maat gemaakt is zodat hij nauw rond het lichaam aansluit. Vaak worden er in de zak ook kokers gemaakt waar de armen in horen zodat de slaaf niet aan zijn eigen lichaam kan zitten.

Deze slaapzakken worden vaak gemaakt van leer maar ze zijn er ook van rubber, canvas en neopreen.

 

Leren zakken zijn zeer bewegingsbeperkend, rekken niet en men kan er lang in verblijven. Veelal maakt men nog riemen vast rond de zak, of zitten er d ringen aan vast gemaakt om de boel mee vast te binden.

 

Rubberen zakken zijn ook aardig bewegingsbeperkend maar hebben wel wat rek. in deze zakken ga je aardig zweten waardoor het belangrijk is om voldoende te drinken, voor een aantal mensen is het zeker een kick om in het eigen vocht te liggen. Gelukkig kun je rubber makkelijk schoonmaken met water en baby shampoo zodat je een volgende keer niet in oud zweet hoeft te liggen.

 

Canvas zakken zijn ook goed bewegingsbeperkend, ademen goed zodat er weinig gezweet gaat worden en zijn het goedkoopst in aanschaf.

 

Om gebruik te maken van de bondage/slaapzak is er wel een tweede persoon bij nodig die jouw inritst en zonodig weer bevrijd. Ook vind ik dat je nooit alleen mag blijven als je in zo'n zak ligt, want jezelf bevrijden is onmogelijk.