Jongeren en BDSM

Jongeren en BDSM

 

Steeds vaker kom ik betrekkelijk jonge mensen tegen bij SM chats, meetings, party's e.d. Vaker dan een aantal jaren terug, naar mijn mening heeft dat te maken met het feit dat de jeugd van tegenwoordig zich al veel jonger met hun seksuele geaardheid bezig gaat houden, zich makkelijker allerlei informatie tot zich kunnen laten komen ( denk daarbij vooral aan het internet ) en men zo wie zo tegenwoordig veel opener is over wat men lekker vind.

Toch merk ik dat de wat oudere SM'ers er moeite mee hebben dat de jonkies zich al met SM willen bezighouden. Ze zouden nog zoveel moeten ontdekken, zijn geestelijk nog niet volwassen e.d. Gedeeltelijk vind ik dat onzin, maar denk wel dat de belevingswereld van de jongeren wat anders zal zijn dan die van de oudjes.

Daarom vind ik het wel prettig dat er speciale jongeren sites zijn voor de BDSM geïnteresseerde jeugd, kunnen ze lekker met leeftijdsgenoten kletsen over hun gevoelens. Ook organiseren deze sites nog wel eens speciale jongeren feesten zoals b.v.:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn vast nog meer plaatsen waar jongeren met BDSM gevoelens samen komen maar die zijn mij niet zo bekend, weet jij er wel e-mail ze me dan even door, daar help je andere jongeren ook weer mee.