Hoe vindt ik een BDSM partner

In ieder geval niet door thuis te gaan zitten en niets te doen, hoewel ik persoonlijk wel geloof dat je niet zoekende moet zijn maar wel je moet laten zien. Maar goed ik zal wat ideetjes geven:

 

Verenigingen

 

In Nederland hebben we best wel een aantal verenigingen die zich op SM toeleggen. Het zou handig kunnen zijn om lid te worden van zo'n vereniging en regelmatig avonden van die vereniging te bezoeken. Op zo'n avond kun je in ieder geval kennismaken met mensen die dezelfde "hobby" als jij beoefenen. Bij verenigingen is het doorgaans zo dat een deel van de bezoekers er alleen komen om ervaringen uit te wisselen of om de kat eens uit de boom te kijken. Mijn persoonlijke ervaring is dat er vaak niet al te veel en niet al te heftig word gespeelt.

 

Contactadvertentie

 

Die kan je plaatsen in een gewone krant of in een SM gerelateerd blad. Ik denk dat je bij die laatste iets meer kans maakt. Maar bedenk voordat je die advertentie zet goed wat jij zelf wil. En bedenk ook dat een tekst als: "Dominant heeft plaats vrij" of "sub doet alles waarschijnlijk" niemand aanspreekt. Vertel iets over jezelf wat je zoekt wie je bent.

 

Het internet

 

Het lijkt wel of er op het internet soms meer SM'ers rondlopen dan in de buitenwereld. Maar bedenk wel dat via het internet iedereen heel makkelijk een identiteit aan kan nemen of te wel er zijn best wel veel fakers. Maar mijn ervaring leert wel dat als je regelmatig bezoeker bent van SM chat boxen en daar op een correcte manier deelneemt aan de gesprekken dat er nog wel eens een leuk contact uit kan voortkomen. Wees wel voorzichtig met het uitwisselen van gegevens zoals telefoonnummers e.d. en als je voor het eerst afspreekt doe dit in een openbare gelegenheid.

 

SM party's

 

Dan bedoel ik dus de speelfeesten en niet de feesten waar voornamelijk gedanst word en kijk mij nu eens mooi zijn in mijn rubberen pakje. Die speelfeesten zijn een prima plek om mensen te leren kennen, je maakt er over het algemeen snel een praat contact, je kan mensen zien spelen en je daarbij bedenken of het je aanspreekt of niet. Dring je niet op aan mensen, blijf op gepaste afstand als men staat te spelen maar laat wel zien dat je interesse hebt.

 

Commerciële Meesteressen

 

Een prima plek om ervaringen op te doen, zeker als je dat doet bij een goed bekend staande Meester/Meesteres. En die ervaring kan je wel eens van pas komen voor het vinden van een privé contact. Door te praten over je commerciële ervaringen weten de sub's of de Dom's dat je wat ervaring hebt en dus dat je inmiddels ook wel een beetje weet wat je wel aantrekt en wat absoluut niet.

 

Op de linken pagina kun je wat linken vinden naar bovenstaande instellingen.

 

Goed dit was wat ik op dit moment zo kon bedenken, aanvullingen zijn welkom.